Operaţiunile Bank of Cyprus România rămân suspendate încă două zile

Banca Centrală a Republicii Cipru (BCC) a decis prelungirea suspendării operaţiunilor sucursalei din România a Bank of Cyprus (BoC) cu încă două zile, respectiv 23 şi 24 aprilie, Banca Naţională a României primind o notificare în acest sens, conform unui anunţ publicat pe site-ul BoC.

În cele două zile clienţii pot folosi în continuare reţelele ATM, iar pentru necesităţi deosebite pot contacta call-center-ul sucursalei BoC din România.

‘În conformitate cu Legea nr.17/2013 din Republica Cipru (Legea privind rezoluţia instituţiilor de credit şi a altor instituţii), Bank of Cyprus (BoC) a fost introdusă în procedură de rezoluţie (restructurare şi reorganizare). Măsurile de reorganizare ordonată a BoC sunt aplicate potrivit art.33 (alin.1) din Legea bancară din Cipru şi Directivei nr.2001/24/EC a Parlamentului European şi a Consiliului din 4 aprilie 2001’, se menţionează în anunţ.

Banca Centrală a Republicii Cipru a anunţat pe 1 aprilie că a decis suspendarea temporară, pentru o săptămână, a operaţiunilor din România ale Bank of Cyprus, ulterior suspendarea fiind prelungită cu încă două săptămâni.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.