Angajatori de TOP virtual oferă acces la 3.000 de oportunităţi de carieră

Ediţia virtuală a târgului de carieră ”Angajatori de TOP” oferă persoanelor interesate de găsirea unui loc de muncă acces la 3.000 de oportunităţi de carieră.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, în perioada 24 – 27 aprilie, pe www.hipo.ro are loc ediţia virtuală a celui mai mare eveniment de recrutare la nivel naţional – Angajatori de TOP, acesta fiind adresat atât persoanelor cu experienţă, cât şi studenţilor şi absolvenţilor.

Oportunităţile de carieră disponibile sunt deschise în Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj Napoca şi Braşov, dar şi în alte oraşe, iar joburile pentru care se poate aplica sunt în domeniile IT, telecomunicaţii, FMCG, producţie, inginerie şi outsourcing, acestea fiind actualizate permanent.

În cadrul evenimentului „Angajatori de TOP” virtual, candidaţii pot aplica pentru 3.000 de joburi, iar studenţii la programe de internship & trainee. Printre companiile care recrutează pentru astfel de programe se numără PepsiCo, Genpact, Misys, L’Oréal România, JTI, Unilever, Freescale Semiconductor, McDonald’s România, Stefanini.

„L’Oréal România oferă poziţii şi programe dedicate tinerilor pe tot parcursul anului, în oricare din departamentele de Marketing, Vânzări, Finanţe & Contabilitate, Supply Chain, în funcţie de proiectele existente. Programele de internship, dedicate în special studenţilor în an terminal şi master, se desfăşoară pe o perioadă de minimum 6 luni. Aceştia vor fi integraţi în echipe de proiect şi vor primi responsabilităţi pe baza cărora vor fi evaluaţi. În momentul deschiderii de noi poziţii în cadrul companiei, internii cu rezultate excepţionale sunt evaluaţi cu prioritate. Anual, 10 – 15 interni sunt integraţi în echipele L’Oréal România’, a declarat directorul de Resurse Umane al L’Oréal România, Magdalena Cring.

La târgul virtual pot participa candidaţi din toată ţara, aceştia trebuind să îşi creeze un cont şi un CV pe portalul www.hipo.ro. După logare, ei vor putea accesa platforma evenimentului „Angajatori de TOP” care le permite să discute cu specialiştii de resurse umane, să participe la conferinţe online şi să aplice la joburile oferite de angajatori din toată ţara.

Câteva dintre companiile care participă la eveniment sunt: Renault România, Oracle România, Philip Morris Trading, Brainspotting, PepsiCo, Thales Systems, Star Storage, Emerson, Webhelp, NoBug, Genpact, Continental, Schaeffler Technologies, Emag, Netop, King, Voxility, Hilti România, Misys, Macadamian, Adecco, Namco Bandai România, Ericsson, HP, Schneider Electric, L’Oréal România, JTI, Unilever, Cosmote, HTSS – High Tech Systems&Software, Freescale Semiconductor, McDonald’s România, Stefanini, Veo Finance, Intel, Leoni Wiring Systems.

În urma unui studiu realizat de Catalyst Solutions în perioada februarie – martie referitor la programele de internship & trainee oferite studenţilor, masteranzilor, dar şi proaspăt absolvenţilor, 29% dintre companii au afirmat că peste 70% dintre persoanele care urmează un astfel de program în cadrul companiei sunt angajate ulterior. Cele mai frecvente departamente în cadrul cărora sunt deschise astfel de programe sunt: IT software, HR, administrativ, marketing, client service, vânzări, contabilitate, consultanţă, juridic.

Accesul la evenimentul virtual „Angajatori de TOP” este permanent în perioada 24 – 27 aprilie, iar sesiunile de interacţiune cu o parte dintre companii se vor realiza în intervalul orar 10.00 – 17.00.

„Angajatori de TOP” este organizat de Catalyst Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluţii pentru recrutarea de candidaţi cu potenţial.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.