EUR
4,76 RON
(+0.11%)
USD
4,18 RON
(+0.4%)
GBP
5,49 RON
(+0.53%)
CHF
4,21 RON
(-0.15%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,13 RON
(+0.53%)
BGN
2,43 RON
(+0.11%)
RUB
0,07 RON
(-0.53%)
ZAR
0,29 RON
(-1.21%)
BRL
1,11 RON
(-0.1%)
CNY
0,62 RON
(+0.35%)
INR
0,06 RON
(+0.02%)

Consilierul prezidenţial Gabriel Berca şi-a anunţat demisia din PDL

0

Consilierul prezidenţial Gabriel Berca, fost preşedinte al organizaţiei judeţene Bacău a democrat-liberalilor, şi-a anunţat, miercuri, demisia din PDL.

„Nu vreau să mai rămân într-o echipă care nu s-a manifestat unit, nu a fost eficientă nici în alegerile locale, nici în cele parlamentare şi, chiar mai mult, nici în momentele dificile pe care partidul le înregistrează după pierderea celor două scrutinuri”, a declarat Gabriel Berca.

Consilierul prezidenţial a mai spus că decizia sa este şi urmarea faptului că în Bacău „conducerea interimară are tendinţa de a face o înţelegere nefirească cu unii reprezentanţi ai USL. Gheorghe Flutur încearcă, şi am informaţii că a şi reuşit, să impună drept lider al organizaţiei judeţene PDL o persoană agreată de reprezentanţii puterii locale, parte a USL”.

„Nu pot să asist tăcut, să accept tacit blatul domnului Flutur, iar demisia mea din calitatea de membru al PDL Bacău are şi menirea a atrage atenţia asupra perspectivei pe care o oferă actuala conducere partidului”, a explicat  Gabriel Berca sensul demersului său politic.

El a mai menţionat faptul că „vor fi mai multe demisii în PDL”.

„În prezent este degringoladă în partid sub noua conducere, oamenii revoltându-se în special pentru înţelegerile cu actuala putere şi lipsa de coerenţă a deciziilor şi chiar agresivitatea manifestată faţă de cei ce au o altă poziţie în partid faţă de deciziile actualilor lideri”, a afirmat Gabriel Berca.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.