Tarife de la 60 lei/noapte de 1 Mai şi Paşte în nordul litoralului; în sud tarifele sunt cu până la 50% mai mici

Tarifele practicate pentru minivacanţa de 1 Mai şi Paşte în nordul litoralului pornesc de la 60 lei de persoană pentru o noapte la hotelurile de 3 stele, de la 100 lei la hotelurile de 4 stele şi de la 229 lei la hotelurile de 5 stele, în timp ce în zona de centru şi sud a litoralului tarifele sunt cu 30 – 50% mai mici, potrivit unui comunicat transmis joi de Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Pachetele speciale pot să cuprindă strict servicii de cazare sau pot ajunge să aibă incluse mesele tradiţionale – barbeque organizat de hotel, ‘vânătoare’ de ouă, întâmpinarea turiştilor cu pască şi vin roşu în noaptea de Înviere, asigurarea transportului la slujba de Înviere, servicii de relaxare, balneo şi spa.

Ziua de 1 Mai va debuta cu cea mai mare paradă organizată de Asociaţia Litoral – Delta Dunării pe litoralul românesc, de la sud la nord (Constanţa – Mangalia – Eforie – Constanţa – Mamaia), în intervalul orar 10.00-16.00, în cadrul căreia vor defila autobuze supraetajate, carul prietenilor Facebook, maşini de epocă, motoare, maşina de concurs a ‘Raliului Deltei’. Parada se va încheia cu un spectacol multietnic de muzică şi dansuri populare, organizat la Piaţeta Cazino Mamaia, în intervalul orar 16.30 – 19.00.

Seara zilei de 1 Mai va continua cu un foc de artificii organizat în faţa clubului Ego – Mamaia Nord şi cu petreceri organizate de cluburile de pe litoral.

‘Parada Litoralului Românesc a devenit o tradiţie pentru ziua de 1 Mai. Va avea prima oprire în Portul Turistic Mangalia, unde se va face Deschiderea Oficială a Sezonului Estival 2013 şi va continua cu defilarea prin Eforie, Constanţa şi Mamaia, iar începând cu ora 16.30, toată lumea poate să participe la un spectacol intitulat ‘Dobrogea multietnică’, la scena de la Piaţeta Cazino – Mamaia. Aici vor fi prezentate dansurile comunităţii greceşti, aromâne, turco-tătare, ruseşti şi ansamblul Româncuţa din Cumpăna’, a declarat preşedintele Asciaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.

În afară de acţiunile organizate de 1 Mai, primăriile membre în cadrul Asociaţiei vor organiza Târgul de Antichităţi de la Eforie (1-3 mai), în timp ce la Mangalia, în 4 mai, va fi oficiată Slujba de Înviere şi se vor lansa 10.000 de lampioane, sub sloganul ‘Lumina care vine se întoarce la ceruri’.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!