Vacanţă de miliardar: Mark Zuckerberg se distrează modest, cu hamburgheri şi suc în pahare de plastic

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, unul din cei mai tineri miliardari din lume, a dat dovadă de chibzuinţă în vacanţa pe care şi-o petrece în Hawaii, împreună cu soţia sa Priscilla Chan.

Cuplul, a cărui avere este estimată la 13 miliarde de dolari, nu a ales hoteluri de lux, iahturi şi mese la cele mai scumpe restaurante, scrie Business Insider.

Omul de afaceri (28 de ani), obişnuit cu stilul non-conformist, şi-a dus soţia să mănânce la fast-food, unde au fost surprinşi de paparazzi mestecând hamburgheri ieftini, pe care îi stropeau cu sucuri carbogazoase din pahare de plastic.

Perechea nu se distingea de ceilalţi nici prin îmbrăcăminte: pantaloni scurţi, o fustă obişnuită, tricouri şi papuci de plajă.

Nu este prima oară când Zuckerberg face economii în vacanţe. Astfel, pe durata întregii luni de miere petrecută în Italia, el nu şi-a scos soţia la un restaurant mai select nici măcar o dată, ci a recurs doar la fast-food, fără să lase bacşiş.

În schimb, fondatorul Twitter, Jack Dorsey, nu se uită la bani când este vorba să se relaxeze. Astfel, duminica trecută, tânărul geniu IT a fost surprins de paparazzi relaxându-se pe un iaht în compania unui cunoscut model britanic Lily Cole, în apropiere de insula St.Barts din Caraibe.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.