CEZ va asigura furnizarea continuă a energiei electrice în perioada sărbătorilor în zona de sud a României

Grupul CEZ va sista, în perioada sărbătorilor pascale, executarea de lucrări de modernizare şi de mentenanţă la sistemele de distribuţie a energiei electrice administrate în cele şapte judeţe situate în sudul României, motiv pentru care în această zonă între 3 şi 7 mai consumatorii casnici nu vor mai fi deconectaţi de la reţele, a declarat luni,  purtătorul de cuvânt al societăţii, Roxana Mărgineanu.

Potrivit sursei citate, în intervalul respectiv au fost luate o serie de măsuri tehnice pentru asigurarea serviciului de distribuţie a energiei electrice la parametrii corespunzători, şi sunt formate echipe de intervenţie ale prestatorilor externi pentru toată perioada sărbătorilor care vor avea loc.

‘De asemenea, a fost constituit un stoc de materiale şi echipamente pentru intervenţii de remediere operativă a unor avarii sau deranjamente ce pot apare în urma producerii fenomenelor meteorologice’, a precizat Mărgineanu.

Reprezentanta CEZ a mai arătat că toate centrele de relaţii cu clienţii nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 1 şi 6 mai, însă vor avea program normal de lucru în zilele de 2 şi 3 mai.

‘Începând cu 7 mai programul de funcţionare al CEZ va reveni la normal, respectiv între orele 08:00 – 16:00 sau 08:00 – 18:00 în cazul Centrelor de relaţii cu clienţii din municipiile reşedinţă de judeţ: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu’, a afirmat Mărgineanu.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.