IGPR: Peste 190 de persoane dispărute sau urmărite la nivel naţional, depistate în ultima săptămână

Peste 190 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate, în ultima săptămână, de poliţiştii din cadrul structurilor de investigaţii criminale.

Potrivit IGPR, cele 197 de persoane dispărute sau urmărite la nivel naţional au fost descoperite de poliţiştii din cadrul structurilor de investigaţii criminale, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale – IGPR.

În perioada 19 – 24 aprilie, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară, în urma activităţilor de căutare şi identificare, au depistat 105 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 66 de minori.

Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii au depistat 92 de persoane urmărite la nivel naţional, dintre care 74 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 11 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a 6 persoane erau emise mandate europene de arestare, iar o persoană avea sentinţă penală de internare într-o unitate spitalicească.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.