CNADNR a scos la licitaţie construcţia variantei de ocolire a municipiului Târgu Mureş

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a publicat, marţi, 30 aprilie,anunţul de participare la licitaţie deschisă pentru construcţia variantei de ocolire a municipiului Târgu Mureş, valoarea estimată a contractului ridicându-se la 252,071 milioane de lei, fără TVA, potrivit site-ului e-licitaţie.ro.

Valoarea estimată a contractului include şi suma de 21,473 milioane de euro, fără TVA, reprezentând cheltuieli diverse şi neprevăzute în procent de 10% din articolele de lucrări, fiind excluse articolele generale.

Contractul vizează construcţia variantei de ocolire a localităţii Târgu Mureş, în lungime de 11,643 kilometri.

Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare este de 48 de luni, începând de la data atribuirii contractului.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 iunie 2013, ora 11.00, ofertele urmând să fie deschise la ora 13.00.

Proiectul este finanţat din Fonduri Europene Nerambursabile (FEDR) din cadrul Programului Operaţional Sectorial Transport şi din bugetul de stat.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.