Curtea de Apel Piteşti a decis: Cristian Cioacă rămâne în arest

Curtea de Apel Piteşti a decis, vineri, că fostul poliţist Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale Elodia Ghinescu, va fi judecat în continuare în stare de arest preventiv.

 Instanţa a respins, ca nefondat, recursul formulat de inculpat faţă de respingerea de către Tribunalul Argeş a cererii de revocare a arestării preventive.

Decizia luată de completul de trei judecători de la Curtea de Apel Piteşti este definitivă.

Judecarea recursului a fost programată iniţial pe 8 mai, amânarea fiind decisă după ce s-a constatat că niciunul dintre avocaţii inculpatului nu se afla în sală.

Tribunalul Argeş a respins pe 30 aprilie, cererea de revocare a arestării preventive formulată de inculpatul Cristian Cioacă, judecat pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu. Cererea de revocare a arestării a fost motivată de apărare prin faptul că o parte dintre probele în baza cărora s-a luat măsura preventivă ar fi fost administrate ilegal.

Următorul termen pe fond în dosarul de omor este programat pe 28 mai, la Tribunalul Argeş.

Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.

Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...

Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.