Sibiu: Cel mai modern garaj pentru ambulanţe din România

Cel mai modern garaj pentru ambulanţe din România a fost inaugurat luni, 13 mai, la Sibiu, de preşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea, potrivit unui comunicat de presă.

La eveniment au participat prefectul Ovidiu Sitterli, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Banciu, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu, Ovidiu Luca, liderul Federaţiei Naţionale a Sindicale Ambulanţa din România, Gheorghe Chiş, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Martin Bottesch, şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Gabriel Budescu, şi alte oficialităţi locale.

Investiţia a fost posibilă datorită fondurilor alocate din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Sibiu care s-au ridicat la valoarea de 2,65 milioane de lei şi s-a realizat în decurs de şase luni, lucrările fiind executate de SC Dinamic Grup SRL.

‘Semnalul pe care doresc să îl dăm şi prin finalizarea acestei investiţii este acela că sănătatea este una din primele priorităţi ale judeţului Sibiu. În acest demers, staţia de Salvare este pentru Consiliul Judeţean o urgenţă, pentru că primii care ajung la căpătâiul bolnavilor sunt angajaţii Serviciului Ambulanţă. Cu siguranţă această hală îmbunătăţeşte actul medical, prin condiţiile civilizate pe care le oferă, mai cu seamă prin amenajarea unei boxe unde ambulanţele sunt igienizate şi dezinfectate ‘, a spus preşedintele Ioan Cindrea.

Prezent la eveniment, Gheorghe Chiş, liderul Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanţa, şi-a exprimat dorinţa ca în fiecare judeţ din ţară să existe un asemenea garaj pentru ambulanţe şi i-a asigurat pe cei prezenţi că nu există niciun garaj de o aşa ţinută în toată România.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.