Cristian Preda: Dacă Boc vine la şefia PDL, mă văd întors în partid

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, vineri, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, că suspendarea sa din PDL este de facto o excludere şi că se vede întors în partid numai dacă actuala conducere recunoaşte că a greşit sau dacă vine Emil Boc la şefia PDL.

”Suspendarea pe şase luni este de facto o excludere. Mă vedeţi pe mine mergând cu căciula în mână şi spunând: mă primiţi înapoi, după ce v-aţi bătut joc de mine, eu vă ceream respectarea statutului şi voi mă excludeţi? (…) Nu-mi dau demisia, dar în acelaşi timp nu mă înşel asupra sensului cuvintelor, e o excludere de facto. Dacă ei mâine spun: am greşit, am fost beţi, chercheliţi, ne-a luat Dumnezeu minţile, aşa da, se poate discuta”, a precizat Preda.

Citeste si:  Cât l-a costat pe Boc votul la legea pensiilor: 95 de milioane de euro

Acesta a spus că se vede independent pentru o perioadă, dar ar mai fi o condiţie care să îl determine să revină în PDL.

”Dacă Boc vine la şefia PDL, mă văd întors în partid”, a declarat Cristian Preda.

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis, la începutul acestei săptămâni, suspendarea din partid pentru şase luni a lui Cristian Preda.

Europarlamentarul Cristian Preda a participat, vineri, la Târgovişte, la întâlnirea membrilor şi simpatizanţilor Fundaţiei ”Mişcarea Populară”, unde s-a stabilit şi înfiinţarea unei filiale judeţene. La finalul întâlnirii a fost susţinută o conferinţă de presă.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata