„Întâlnire specială” Victor Ponta – Tony Blair la Bucureşti

Premierul Victor Ponta, preşedintele Partidului Social Democrat, s-a întâlnit, duminică, 9 iunie, cu fostul premier britanic Tony Blair, aflat din nou la Bucureşti, după vizita efectuată în 2012.

 Victor Ponta a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare în compania lui Blair – titlul albumului fiind „Întâlnire specială cu Tony Blair”.

După întâlnirea care a avut loc la sediul PSD, cei doi au mers pe jos spre un restaurant, unde, după cum a povestit Victor Ponta la plecare, s-au bucurat de mâncare românească.

Citeste si:  Cum ne facem de râsul lumii

Premierul a arătat că a fost o oportunitate extraordinară să discute cu cineva care a stat zece ani în funcţia de premier. „Pe piaţa zonei de muncă, a investiţiilor, trebuie să fim luaţi din ce în ce mai serios şi cred că eu nu sunt excesiv de optimist, sunt doar realist, şi cred că România poate să devină o Polonia a acestei zone”, a declarat premierul, după întâlnirea cu Blair.

El a povestit că cei de la „masa discuţiilor” s-au bucurat de mâncare românească. „Am stat aşa, cât de liniştiţi am putut, sigur, alături a fost o nuntă şi mirii au vrut să îşi facă poze cu dl. Blair. Ne-am bucurat de mâncare românească. Dar am discutat cu un om care, chiar dacă nu mai este acum în funcţie, este extrem de conectat la tot ceea ce se întâmplă în America, în Europa, şi vă daţi seama, pentru mine, să întreb lucruri cu care mă confrunt în fiecare zi pe cineva care a stat zece ani într-o funcţie de prim-ministru, e o oportunitate extraordinară”, a completat preşedintele PSD.

Citeste si:  Fosta realizatoare tv Anca Fusariu a murit

Întrebat ce sfaturi are pentru România fostul premier britanic, Victor Ponta a arătat că, între acestea, cel referitor la faptul că trebuie să avem mai multă încredere în noi.

Să avem mai multă încredere în noi, pentru că, într-adevăr, dacă noi nu avem încredere în Romania nici n-o să aibă alţii mai mult decât noi”, a afirmat premierul.

Tony Blair s-a mai aflat în România în martie 2012, când a susţinut o conferinţă pe tema „Viitorul Europei în noua ordine mondială”.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close