Hotelurile şi cazinourile din Monaco au pierderi din ce în ce mai mari

Société des bains de mer (SBM), compania care gestionează principalele hoteluri şi cazinouri din principatul Monaco, a înregistrat în exerciţiul 2012/2013 (care s-a încheiat la finele lunii martie) pierderi nete de 51,4 milioane de euro, în creştere faţă de pierderile de 33,2 milioane de euro înregistrate în exerciţiul financiar precedent, a anunţat vineri conducerea societăţii, transmite AFP.

În schimb, cifra de a afaceri a societăţii a crescut până la 424,1 milioane de euro în 2012/2013, de la 372,4 milioane de euro în exerciţiul precedent.

Citeste si:  Gianni Pittella, noul preşedinte al grupului S&D din Parlamentul European

Societatea a precizat că cifra de afaceri a activităţilor din sectorul hotelier a înregistrat o creştere de 10% (în condiţiile în care gradul de ocupare a crescut la 63,6% de la 56% în anul precedent) în schimb activitatea în sectorul jocurilor de noroc a rămas stabilă.

SBM este principalul angajator din Monaco în condiţiile în care deţine şi operează patru hoteluri, cinci cazinouri şi 33 de baruri şi restaurante.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close