Nava de croazieră Silver Spirit acostează pe 1 iulie în Portul Constanţa

Nava de croazieră Silver Spirit, operată de compania italiană Silversea Cruises, va sosi luni, 1 iulie, în Portul Constanţa, informează un comunicat al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

 Silver Spirit este cel mai nou vas de croazieră al companiei Silversea, având o capacitate de 886 de persoane, din care 540 sunt pasageri şi 346 – personalul navei. Nava este formată din 11 punţi, având mai multe restaurante şi baruri, un club privat, o zonă de spa de 8.300 mp, o piscină interioară şi 4 piscine exterioare.

În anul 2013, Silver Spirit şi-a început traseul de croaziere în Caraibe, Canalul Panama, Mexic, Polinezia Franceză, Kiribati, Hawaii, continuând cu Marea Mediterană, insulele greceşti, Atena, Istanbul şi porturile din zona Mării Negre.

Croaziera în porturile de la Marea Neagră a început în data de 26 iunie, cu îmbarcare din Yalta, urmând porturile Sevastopol, Odessa, Constanţa şi Nesebar.

Cei peste 400 de turişti aflaţi la bordul navei Silver Spirit care vor debarca pe 1 iulie în portul turistic Constanţa vor vizita această destinaţie în intervalul orar 8:00 – 21:00.

Potrivit agenţiilor de turism, cele mai solicitate excursii şi tururi locale pentru care au optat turiştii de pe nava de pasageri Silver Spirit sunt croaziera în Delta Dunării cu prânz pescăresc inclus, excursie la cetatea Histria, croazieră şi prânz pe Insula Ovidiu, călărie la herghelia Mangalia, o zi în Bucureşti şi turul oraşului Constanţa.

‘Turismul de croazieră cu nave de pasageri în portul Constanţa s-a dezvoltat semnificativ în ultimii doi ani, fiind o nişă cu un potenţial foarte important pe care Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Portul Constanţa şi autorităţile locale şi-au concentrat atenţia în ultimii ani, având în acest moment rezultate excelente. Anul trecut, acest segment a înregistrat o creştere exponenţială, de 43% faţă de 2011, cu un total de 34.000 turişti, tendinţa de creştere păstrându-se şi în 2013’, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.