Parlamentul se va reuni luni în sesiune extraordinară

Senatorii şi deputaţii se vor reuni luni, 1 iulie, de la ora 15,00, în sesiune comună extraordinară pentru a dezbate şi vota reexaminarea Legii privind Statutul deputaţilor şi senatorilor, ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale din România.

„Camera Deputaţilor şi Senatul sunt convocate în sesiune extraordinară în şedinţă comună în data de 1 iulie 2013, ora 15,00, până la finalizarea dezbaterilor şi a votului asupra reexaminării Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.96/2006 privind statutul deputaţilor şi al senatorilor, ca urmare a Deciziei Curţii Constituţionale (Pl-x 1/2013, L1/2013)”, se arată în decizia de convocare a Parlamentului publicată în Monitorul Oficial.

Tot luni, de la ora 14,00, înainte de şedinţa comună va avea loc şedinţa Birourilor permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Deputaţii au fost convocaţi luni şi marţi în sesiunea extraordinară pe ordinea de zi urmând să se afle proiectul pentru punerea în aplicare a legii 135/2010 privind Codul de procedură penală.

Luni, la ora 13,30, se va întruni şi Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Plenul Camerei Deputaţilor a decis miercuri să retrimită la Comisia juridică, pentru o săptămână, proiectul pentru punerea în aplicare a legii 135/2010 privind Codul de procedură penală, iar în aceste condiţii preşedintele forului, social-democratul Valeriu Zgonea, a spus că va convoca sesiune extraordinară.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.