Vor găsi oamenii, vreodată, un leac pentru cancer?

Ce s-ar întâmpla în cazul în care s-ar descoperi un remediu împotriva cancerului? Există sute de mii de oameni care s-au vindecat de cancer prin metode alternative, însă multe dintre aceste metode au fost interzise de către  Administraţia  Alimentelor şi  Medicamentelor şi declarate ca “nesigure” pentru consum.

Este destul de ciudat deoarece chimioterapia şi radiaţiile sunt, fără îndoială, două dintre tratamentele cele mai periculoase, oferite de către medicina modernă de astăzi.

Ultimele statistici arată că incidenţa cancerului, în S.U.A., continuă să crească iar tratamentele pentru această afecţiune sunt excesiv de scumpe. De fapt, statisticile din 2011 arătau că aproape 13 milioane de oameni, pe an, sunt diagnosticaţi cu cancer şi, din păcate, aproape opt milioane dintre ei nu vor supravieţui.

Grupurile americane denumite “Caută vindecarea” (“Search for the Cure”)  organizează evenimente anuale, în speranţa că se vor aduna sume mari de bani pentru ca, în cele din urmă, să se găsească acele soluţii de vindecare, căutate cu disperare!

 

  • Va fi posibilă această vindecare evazivă?

Dacă luăm în considerare  profiturile uimitoare achiziţionate de pe urma acestei teribile boli şi corupţia fără sfârşit a profesiei de medic (mai ales, Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor şi companiile farmaceutice), răspunsul este, din păcate, “nu”…Este foarte puţin probabil ca bunăstarea societăţii să fie pusă înaintea lăcomiei şi a profiturilor câştigate datorită cancerului, precum şi datorită altor boli.

“Găsirea unui leac împotriva cancerului este total contraindicată, tocmai datorită profiturilor pe care le aduce industria medicală a  chimioterapiei, radioterapiei şi a chirurgiei”, declară doctorul  John Diamond.

Ce putem spune despre un remediu de vindecare a cancerului? Oare este posibil ca acest remediu să existe deja? Mule persoane, inclusiv unii medici curajoşi (care îşi riscă licenţa ori de câte ori susţin tratamentele alternative în locul produselor farmaceutice), consideră că răspunsul este “da”!

Nenumărate tratamente au reuşit să vindece cu success cancerul (da, vindecat într-adevăr!), iar unele dintre acestea, sunt:

–         Sâmburii de caise (un produs numit “Laetrile”)

–         Dimetiglicina (DMG)

–         Doze ridicate de Vitamina C

–         Zeolitul lichid

–         Extractul din sâmburi de struguri

–         Cânepa

–         Graviola (fruct cunoscut sub numele de “Soursop” în limba engleză, “Guanabana” în limba spaniolă sau“Annona Muricata” în limba latină)

–         Puterea minţii

Este important să reţineţi că această listă conţine doar câteva exemple de tratamente alternative care au lucrat cu succes în distrugerea cancerului, dar este departe de a fi completă.

Mai mult decât atât, trebuie să ştiţi că suntem “inundaţi” cu produse contaminante non-naturale, care cauzează cancer, cum sunt:

–         Zaharuri artificiale

–         Coloranţi alimentari

–         Fructe şi legume modificate genetic

–         Pesticide mortale

–         Alimente procesate, sărace în substanţe nutritive

–         Cantităţi record de produse farmaceutice (medicamente)

–         Fluorul şi alte substanţe chimice, periculoase

Acestea sunt doar câteva dintre produsele cu efecte nocive. Ar mai fi de menţionat şi alte substanţe chimice, cum ar fi cele cu denumirea populară “odorizante de camera” sau care împrospătează aerul.

Nu este sugerat logic că această “lume non-naturală” în care trăim, are o corelaţie directă cu creşterea cazurilor de boli (cele mai răspândite)  în S.U.A.? Poate unii dintre voi se gândesc acum şi vor spune “Cauzalitatea nu este o dovadă! Arată-mi ştiinţa!” Dar dovada este acolo, alături de  toate studiile!

 

  • Tratamentele medicale convenţionale sunt lipsite de valoare

Parafrazând principiul lui Ockham’ Razor am putea spune că “Toate lucrurile sunt egale şi de aceea, cea mai simplă soluţie tinde să fie cea corectă”. Deci, se poate spune, pur şi simplu: Noi suntem fiinţe organice, care au nevoie de hrană vie pentru a supravieţui, nu de chimicale toxice! Mai simplu spus: nu are sens să vindecăm bolile provocate de chimicale toxice, cu  alte substanţe mai toxice!

Regretatul doctor american Hardin B. Jones, profesor de Fizică Medicală şi Fiziologie la Universitatea Berkeley (California), după un studiu realizat timp de 25 de ani pe pacienţii bolnavi de cancer, a concluzionat:

“De zeci de ani au existat multe controverse în cadrul comunităţii medicale, cu privire la care este cel mai eficient tratament medical pentru tratarea cancerului. Cele mai recente descoperiri dezvăluie că toate tratamentele medicale convenţionale sunt, practic, lipsite de valoare” (Dr.  Hardin B. Jones).

Un studiu australian a demonstrat că, în esenţă, chimioterapia este ineficientă:

“Pe măsură ce rata relativă de cinci ani a supravieţuirii pentru bolnavii de cancer, în Australia, este acum de peste 60%, este clar că metoda chimioterapiei citotoxice are doar o contribuţie minoră. Pentru a justifica finanţarea continuă şi disponibilitatea la medicamentele folosite în chimioterapia citotoxică este urgent nevoie de o evaluare riguroasă a relaţiei cost-eficienţă şi a impactului asupra calităţii vieţii.”

 

  • Suntem fiinţe organice, care necesită doar produse organice

Pe scurt: Suntem fiinţe organice, care pot trăi doar cu ajutorul alimentelor organice, reale, şi fără chimicale toxice. Dacă acest lucru este adevărat, atunci nu este normal ca tratamentele naturale, care acţionează cel mai bine asupra corpului, să fie şi cele mai bune în cazuri de boală?

Oare nu este timpul ca ştiinţa să acorde mai multă atenţie acelor persoane care s-au vindecat, cu succes, de bolile cele mai răspândite, fără ajutorul produselor farmaceutice? Dar atâta timp cât ştiinţa este coruptă datorită profiturilor de miliarde de dolari pe care le are, orice speranţă că se va găsi, în mod miraculous, acea soluţie de “vindecare a cancerului”, va rămâne doar un miraj.

Traducere şi editare: Raluca Florescu

Citește și
1 Comentariu
  1. Ionut spune

    Vor găsi oamenii, vreodată, un leac pentru cancer? Pai cancerul a fost tratat inca dinainte de ani 1900, in zilele noastre se trateaza cancerul printr-o detoxifiere speciala. In Mexic sunt clinici specializate pentru tratarea cancerului numai cu roduse naturale. Oanmenii au fost nevoiti sa plece din USA in Mexit pentru ca politica USA-ului si tuturor celorlalte puteri mondiale este aceea ca ” Noi nu ne simtim bine daca voi sunteti sanatosi”. Imaginati-va daca, ar lasa metodele alternative de tratare a cancerului cu plante naturale.
    – banii – amestecul de plante ar costa de o mie de ori mai putin pentru ca este natural.
    Informatia referitoare la tratarea cancerului care a fost cauzat tot din cauza stilului de viata impus cu un trai si o alimentatie bolnava, este disponibila pe internet. Trebuie doar sa va pesa de voi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.