Fosta spioană rusă Anna Chapman a găsit soluţia pentru Snowden: i-a propus s-o ia de nevastă

Fosta spioană rusă Anna Chapman i-a făcut o propunere de căsătorie ex-consultantului Agenţiei de Securitate Naţională /NSA/, Edward Snowden, scrie The Daily Mail. ‘Femeia fatală, cu părul de culoarea focului, a fost laconică şi dulce’, se afirmă în articolul publicaţiei britanice. ‘Snowden, te însori cu mine?’ – scrie Chapman pe contul său de Twitter.

Mesajul a apărut în momentul în care toată lumea se întreabă dacă Snowden a rămas sau nu în patria Annei Chapman, ori a reuşit totuşi să urce la bordul aeronavei preşedintelui bolivian Evo Morales.

The New York Daily News scrie, la rândul său, despre Chapman ca despre ‘spioana care îl iubeşte’ pe fostul asistent tehnic al CIA, căutat în prezent de SUA pentru că a dat în vileag un program de supraveghere electronică al guvernului ţării sale. În acest sens, publicaţia menţionată parafrazează denumirea unui film despre James Bond ‘The Spy Who Loved Me’ (1977). Mesajul Annei, după cum se menţionează în articol, a fost trimis ‘din Rusia, cu dragoste’ (titlul unui alt film cu agentul 007 – ‘From Russia, with Love’ /1963/).

În 2010, aminteşte această din urmă publicaţie, Chapman a fost expulzată din SUA ca ‘spion rus’, împreună cu alţi nouă agenţi aflaţi în solda agenţiilor de informaţii ale Moscovei. În prezent, ea este model şi autoarea mai multor proiecte televizate precum ‘Secretele lumii cu Anna Chapman’ la canalul de televiziune rus REN tv.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.