Jennifer Love Hewitt a renunţat la contul de Twitter

Însărcinată şi aproape logodită, actriţa Jennifer Love Hewitt a ales să renunţe la contul său de pe Twitter.com explicând faptul că a „obosit” din cauza „remarcilor negative” îndreptate împotriva sa zilnic, conform starpulse.com.

Vedeta din „Ghost Whisperer” dispunea de peste 601.000 de fani pe contul său de micro-blogging şi se folosea de Twiter pentru a-şi menţine fanii informaţi cu privire la proiectele ei dar şi la întâmplările cotidiene. Miercuri însă, frumoasa actriţă a anunţat că renunţă la cont.

„Din nefericire, cu toate aceste lucruri negative îndreptate împotriva mea pe Twitter, unele chiar ameninţări la adresa mea şi a celor apropiaţi, am ales să renunţ la Twitter. M-am bucurat de toată dragostea şi atenţia pe care le-am primit prin intermediul acestui serviciu, dar acum a venit timpul să fac o pauză. Viaţa ar trebui să fie plină de lucruri pozitive şi nu de ameninţări şi de vibraţii negative. Celor care mi-au fost alături le mulţumesc din suflet”, conform unui comunicat al actriţei.

Jennifer Love Hewitt nu este singura vedetă care a renunţat la Twitter. Alec Baldwin a anunţat de asemenea că renunţă la acest serviciu după ce a participat la funeraliile lui James Gandolfini, în urmă cu o săptămână (27 iunie). El a explicat că atunci şi-a dat seama de impactul uriaş pe care l-a avut Gandolfini asupra publicului cinefil, fără a folosi nicio reţea de socializare.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.