Paris Jackson va merge la o şcoală internat pentru adolescenţii cu probleme

Paris Jackson, fiica regelui muzicii pop Michael Jackson, urmează să fie trimisă la o şcoală internat pentru adolescenţii cu probleme, Diamond Ranch Academy, imediat după externarea sa din spital, unde a fost internată în urma unei tentative de suicid, potrivit The New York Post.

Mama adolescentei de 15 ani, Debbie Rowe, precum şi bunica sa, Katherine Jackson, sunt hotărâte să facă totul pentru a-i asigura o recuperare completă, urmând să plătească 10 milioane de dolari pentru şederea ei la şcoala internat din Utah.

Ele cred că Paris nu se poate întoarce încă acasă, iar personalul de la şcoala internat va stabili cu exactitate starea ei şi va lua măsurile necesare dacă va fi nevoie. În plus, Paris va fi privată de acces la internet şi surse mass-media, în care pot apărea informaţii negative despre ea sau tatăl ei care a murit în urma unei supradoze de somnifere puternice.

La începutul lunii iunie, Paris s-a certat cu rudele sale pentru că i-au interzis să meargă la un concert cu interpretul de muzică rock Marilyn Manson. Fata a devenit isterică, s-a închis în baie şi a încercat să-şi taie venele de la încheietura mâinii, ea fiind ulterior spitalizată.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.