Vlădescu: Mi-am prezentat demisia de la şefia ANRMAP din motive personale, fără legătură cu OUG 77/2012

Lucian Dan Vlădescu a declarat luni, 8 iulie,  că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice din motive personale, fără vreo legătură cu Ordonanţa de urgenţă 77/2012, criticată în presă.

„La data de 13 iunie, mi-am prezentat demisia, din motive personale, din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice. I-am solicitat primului-ministru Victor Viorel Ponta să fiu eliberat din funcţie începând cu data de 1 iulie 2013, dar am convenit să rămân la conducerea ANRMAP până la întoarcerea domniei sale din turneul asiatic şi numirea unei alte persoane la conducerea autorităţii”, a declarat, Lucian Dan Vlădescu.

El a susţinut că demisia sa nu are nicio legătură cu legea pentru aprobarea OUG 77/2012.

„Demisia nu are nicio legătură cu legea pentru aprobarea OUG 77/2012 şi nu are nicio legătură cu ‘numirea’ mea la DG Competition, deoarece nu s-a pus niciodată această problemă”, a precizat el.

În final, el i-a urat succes lui Bogdan Dobrin care-l va înlocui la conducerea ANRMAP.

Lucian Dan Vlădescu şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP).(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.