Placido Domingo, internat la Madrid din cauza unei embolii pulmonare

Tenorul spaniol Placido Domingo, în vârstă de 72 de ani, a fost internat luni într-un spital din Madrid, unde este tratat cu succes pentru o embolie pulmonară, au anunţat marţi reprezentanţii săi, într-un comunicat difuzat de Teatrul Regal din Madrid, potrivit AFP şi El Pais.

Se speră că tenorul madrilen se va reface pe deplin, însă medicul său i-a recomandat să rămână sub supraveghere şi în repaus timp de trei sau patru săptămâni.

Placido Domingo a trebuit să-şi anuleze participarea la cele cinci spectacole cu opera ‘Il postino’, de Daniel Catan, la Teatrul Regal, programate pentru luna aceasta. Teatrul a anunţat că rolul lui Pablo Neruda pe care urma să-l interpreteze Domingo va fi preluat de Vicente Ombuena.

Tenorul madrilen a trebuit să-şi anuleze, de asemenea, participarea în calitate de dirijor la un concert programat în Plaza Mayor din capitala spaniolă în sprijinul candidaturii Madridului pentru Jocurile Olimpice din 2020.

Data exactă a revenirii sale pe scenă rămâne condiţionată de rapiditatea cu care îşi va putea recupera ‘forţa şi energia caracteristică’.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.