Daniel Craig şi Sam Mendes vor face din nou echipă pentru următorul James Bond

Cineastul britanic Sam Mendes va regiza cel de-al 24-lea film din celebra serie James Bond, cunoscutul agent 007 urmând să fie interpretat tot de compatriotul său Daniel Craig, au anunţat joi producătorii, transmit Reuters şi AFP.

Filmul are programată lansarea pentru toamna lui 2015 (23 octombrie 2015 în Marea Britanie şi 6 noiembrie 2015 în SUA) şi urmează succesului înregistrat de precedentul film al seriei, ‘Skyfall’, tot în regia lui Mendes, care a avut încasări mondiale de 1,1 miliarde de dolari şi care a fost filmul cu cel mai mare succes la box-office din toate timpurile în Marea Britanie, au precizat, într-un comunicat, producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli.

Citeste si:  De ce germanii şi francezii preferă să închirieze locuinţe

Scenariul pentru filmul produs de Sony Pictures Entertainment şi Metro-Goldwyn-Mayer Inc va fi scris de John Logan, care a lucrat şi la ‘Skyfall’.

Producătorii nu au dezvăluit nici titlul, nici povestea şi nici restul distribuţiei din următorul film.

„După succesul extraordinar al ‘Skyfall’, suntem cu adevărat încântaţi să lucrăm din nou cu Daniel Craig, Sam Mendes şi John Logan”, au spus Wilson şi Broccoli.

Numele lui Sam Mendes era vehiculat de câteva luni la bursa zvonurilor ca regizor al următorului proiect Bond, însă participarea sa nu era sigură din cauza implicării în crearea unei versiuni muzicale de scenă a cărţii pentru copii ‘Charlie and the Chocolate Factory’, semnată de Roald Dahl, care a avut premiera luna trecută.

Citeste si:  James Bond intră în şomaj

„Sunt extrem de încântat că, oferindu-mi timpul de care aveam nevoie pentru a-mi onora toate angajamentele teatrale, producătorii au făcut posibil ca eu să pot regiza Bond 24”, a precizat, în comunicat, Sam Mendes, în vârstă de 47 de ani.

Mendes are o lungă experienţă în regia de teatru şi şi-a făcut intrarea în lumea cinematografică prin câştigarea unui premiu Oscar pentru debutul său, ‘American Beauty’ (1999), care l-a avut în distribuţie pe Kevin Spacey.

Daniel Craig a îmbrăcat deja de trei ori costumul lui James Bond, pentru ‘Casino Royale’ (2006), ‘Quantum of Solace’ (2008) şi ‘Skyfall’ (2012).

Citeste si:  Guvernul Greciei studiază posibilitatea unui referendum privind rămânerea în zona euro

Colaborarea lui Sam Mendes cu Daniel Craig la ‘Skyfall’ a fost extrem de bine primită de critici şi a ajutat filmul să devină un mare succes comercial.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close