Justin Bieber şi-a cerut scuze faţă de Bill Clinton pentru un gest insultător

0 5

Cântăreţul de origine canadiană Justin Bieber (19 ani) şi-a cerut scuze pentru un incident petrecut recent într-un restaurant din SUA, unde actorul în stare de ebrietate l-a insultat pe fostul presedinte american Bill Clinton, transmite vineri portalul ucrainean Joinfo, citând presa americană.

 Tânărul a pulverizat un lichid de curăţare pe un portret înfăţişându-l pe Bill Clinton, strigând insulte la adresa acestuia.

Cel de-al 42-lea preşedinte al SUA nu s-a supărat deloc pe idolul adolescentelor din lumea întreagă.

‘Dacă aceasta este cea mai mare greşeală pe care ai făcut-o în viaţă, atunci nimic nu s-a întâmplat’, i-a răspuns cu bunătate Bill Clinton, recomandându-i să facă mai multe în beneficiul societăţii şi să-şi aleagă cu mai multă grijă prietenii.

Potrivit unor media de peste Ocean, înregistrarea video scandaloasă a fost postată pe Internet fără ştirea cântăreţului. Mai târziu, pe blogul său, Bieber i-a răspuns fostului lider de la Casă Albă: ‘Vă mulţumesc frumos că aţi găsit timp pentru a discuta cu mine, domnule preşedinte, aceasta înseamnă mult pentru mine!’(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata