Justin Bieber şi-a cerut scuze faţă de Bill Clinton pentru un gest insultător

Cântăreţul de origine canadiană Justin Bieber (19 ani) şi-a cerut scuze pentru un incident petrecut recent într-un restaurant din SUA, unde actorul în stare de ebrietate l-a insultat pe fostul presedinte american Bill Clinton, transmite vineri portalul ucrainean Joinfo, citând presa americană.

 Tânărul a pulverizat un lichid de curăţare pe un portret înfăţişându-l pe Bill Clinton, strigând insulte la adresa acestuia.

Cel de-al 42-lea preşedinte al SUA nu s-a supărat deloc pe idolul adolescentelor din lumea întreagă.

‘Dacă aceasta este cea mai mare greşeală pe care ai făcut-o în viaţă, atunci nimic nu s-a întâmplat’, i-a răspuns cu bunătate Bill Clinton, recomandându-i să facă mai multe în beneficiul societăţii şi să-şi aleagă cu mai multă grijă prietenii.

Potrivit unor media de peste Ocean, înregistrarea video scandaloasă a fost postată pe Internet fără ştirea cântăreţului. Mai târziu, pe blogul său, Bieber i-a răspuns fostului lider de la Casă Albă: ‘Vă mulţumesc frumos că aţi găsit timp pentru a discuta cu mine, domnule preşedinte, aceasta înseamnă mult pentru mine!’(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.