Muzeul Literaturii Române Iaşi lansează Biblioteca din Parcul Lecturii

Reprezentanţii Muzeului Literaturii Române Iaşi au declarat că sâmbătă, 13 iulie, va fi prima zi când cei care doresc să citească o carte pot veni în Parcul Lecturii de la muzeul ‘Vasile Pogor’.

Iulian Pruteanu, coordonatorul departamentului Programe Culturale, din cadrul Muzeului Literaturii Române Iaşi, a declarat că ideea înscrie în strategia de revitalizare a Muzeului Literaturii Române Iaşi şi presupune construirea unei biblioteci fizice cu acces liber şi gratuit, pentru a facilita lectura în aer liber.

Conform sursei citate, primii paşi au fost realizaţi, existând deja câteva cărţi care vor ocupa rafturile bibliotecii. Persoanele care aleg să-şi petreacă timpul în Parcul Lecturii din faţa Casei Pogor au acum opţiunea de a lua cu împrumut o carte de citit.

‘Orice contribuţie este binevenită. Iubitorii de carte şi nu numai sunt invitaţi să doneze în cadrul Retro bazarului din 13-14 iulie. De asemenea, cărţile pot fi donate oricând la sediul muzeului ‘Vasile Pogor’.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.