Constanţa: Agenţi de pază angajaţi să patruleze plaja staţiunii Mamaia pentru a înlătura vânzătorii ambulanţi

Aproximativ 100 de agenţi de pază, constituiţi în echipaje, angajaţi de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL), vor patrula plaja staţiunii Mamaia pentru a înlătura vânzătorii ambulanţi.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a afirmat că pe plaja staţiunii Mamaia nu vor mai exista vânzători ambulanţi care să deranjeze turiştii şi să pună în pericol siguranţa acestora, comercianţii respectivi urmând să fie înlăturaţi de agenţi de pază angajaţi în acest sens.

„De astăzi, turiştii nu vor mai fi deranjaţi de vânzătorii ambulanţi şi nu vor mai sta cu teama că le vor dispărea lucrurile de pe plajă”, a precizat în acest weekend edilul.

Mazăre i-a atenţionat pe agenţii de pază că nu vrea să mai vadă pe plajă niciun vânzător de piatră ponce, nămol sau alte produse şi a adăugat că în misiunea dată aceştia vor colabora cu echipajele poliţiei şi jandarmeriei .

„Vreau să nu mai văd picior de vânzător ambulant pe plajă. Îi luaţi, le confiscaţi marfa”, le-a spus edilul agenţilor de pază.

Zeci de mii de turişti petrec sfârşitul de săptămână în staţiunea Mamaia, aceasta fiind în topul preferinţelor persoanelor care îşi petrec vacanţa pe litoralul românesc.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.