Sibiu: Miss Franţa – câştigătoarea Miss Models International; Miss România a primit premiul de popularitate

Miss Franţa, Andrey Bonecker, a câştigat vineri seara, 12 iulie, la Sibiu, finala Miss Models International, concurs organizat pentru prima dată în România, după opt ediţii care au avut loc la New York (SUA), în timp ce reprezentanta României în acest concurs, Mihaela Elena Williams, a primit premiul de popularitate, acordat de cititorii ziarului „Libertatea”.

„Avem un premiu din partea ziarului ‘Libertatea’, cititorii au votat o câştigătoare şi se pare că Miss România a obţinut premiul de Miss Popularitate. Aşadar, Miss România a fost cea mai populară la ea acasă. Felicitări Miss România”, au anunţat organizatorii concursului, pe scenă.

Miss Franţa, câştigătoarea Miss Models International 2013, a fost desemnată de un juriu condus de Cătălin Botezatu.

Aceasta a fost Miss Bretagne şi a câştigat premiul pentru eleganţă la Miss Franţa. Andrey Bonecker a fost model şi hostess la Monte Carlo Grand Prix, Monaco Yacht Show şi Le Bernardin Bew York. Potrivit organizatorilor, ea vorbeşte cinci limbi străine şi îi place să călătorească, vizitând până în prezent 13 ţări.

Aceasta a câştigat vineri seara la Sibiu un premiu în valoare de 5.000 de dolari şi un contract în domeniu.

Concurenta din partea României, Mihaela Elena Williams, are 21 de ani şi este studentă la Arte în cadrul Brooklyn College şi îşi doreşte ca, în paralel cu ascensiunea ei ca model, să deschidă o asociaţie care luptă pentru femeile abuzate şi împotriva traficului de carne vie, potrivit organizatorilor.

Spre deosebire de concurenta României, Miss Moldova, Domniţa Sajin, a obţinut locul trei, la finala Miss Models International 2013, premiu acordat de juriu.

Aceasta a fost model în Italia, România şi Moldova, a fost câştigătoarea Miss Europa în Italia 2009, Miss Globe Beauty Queen International (China), Miss All Nations (China), a organizat concursuri de frumuseţe în China şi Malaesia. Născută într-o familie de muzicieni, Domniţa cântă la pian, vioară şi ia lecţii de canto. Miss Moldova spera înainte de finala de la Sibiu să câştige premiul cel mare la acest concurs.

„Am foarte mari emoţii. Sper să iasă totul perfect. (…) Sper să câştig”, a spus, înainte de concurs, Miss Republica Moldova, care a recunoscut că a aflat „întâmplător” de Miss Models International.

Premiul doi la finala Miss Models International 2013 a revenit Miss Serbia.

La evenimentul de la Sibiu au participat 20 de concurente înscrise la concursul Miss Diaspora International Models, care ulterior a fost redenumit Miss International Models.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.