EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

Victor Ponta l-a desemnat pe Cristian Ghibu pentru gestionarea treburilor curente la Transporturi

1

Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor, l-a desemnat luni, 15 iulie, pe secretarul de stat Cristian Ghibu pentru gestionarea treburilor curente ale ministerului.

„M-am văzut cu secretarii de stat, cu secretarul general şi cu câţiva dintre preşedinţii Consiliilor de Administraţie de la principalele societăţi aflate în domeniul transporturilor. Nu poţi să laşi un minister de o asemenea importanţă nici măcar o zi fără să fie cineva care gestionează. L-am desemnat pe secretarul de stat Ghibu pentru gestionarea treburilor curente ale ministerului. Am vrut să dau un semnal foarte clar că nu se încetează activitatea aici şi tot ceea ce ţine de transport feroviar, naval de celelalte proiecte importante ale ministerului se continuă”, a declarat Victor Ponta.

Acesta a adăugat că ‘sunt foarte multe probleme. Mesajul meu a fost foarte clar de continuitate. Toţi cei care sunt aici trebuie să-şi desfăşoare activitatea în mod normal şi evident că doresc cât mai repede să fie un ministru plin care să se ocupe aşa cum este normal”.

Primul-ministru Victor Ponta a preluat luni mandatul interimar de ministru al Transporturilor de la Relu Fenechiu, care a fost vineri revocat din funcţie, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat în dosarul ”Transformatorul” la cinci ani de închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. VIO spune

    “Pentru Relu Fenechiu, managementul privat însemna ca aceia care au devalizat ani la rând sistemul feroviar românesc, cum este cazul directorilor Micu, Dorobanțu sau Ghibu, trebuiesc promovaţi ca manageri privaţi, dar remuneraţi împărăteşte. Astfel, devalizatorul de ieri, este de astăzi managerul de succes şi, ca atare, trebuie plătit cu mii de euro pe lună. Practic, Fenechiu ar fi continuat campania de distrugerea cu bună ştiinţă a căilor ferate…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.