Galaţi: Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat banii

Câştigătorul premiului de peste 11 milioane de euro la Loto 6/49, cel mai mare premiu din istoria acestui joc, s-a prezentat, marţi, la sediul Loteriei Române pentru a-şi ridica banii. 

„În cursul zilei de astăzi s-a prezentat la sediul Loteriei Române, pentru a-şi încasa premiul, câştigătorul categoriei I a jocului Loto 6/49, la tragerea de duminică, 14 iulie, cel mai mare premiu din istoria jocului. Valoarea câştigului este de 48.952.706,17 lei, iar biletul norocos a costat doar 16,9 lei, fiind completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc. Câştigătorul este un jucător fidel din Galaţi şi are în jur de 50 de ani. Joacă la Loto, tragere de tragere, de peste 20 de ani. Ne-a declarat că a jucat întotdeauna aceleaşi trei variante şi o variantă la Noroc şi că numerele au semnificaţie personală. Până acum nu a obţinut decât câştiguri mici, cel mai adesea cu trei numere”, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Câştigătorul Loto 6/49 nu a dorit să-şi facă publică identitatea şi le-a transmis celorlalţi jucători următorul mesaj: ‘Fiţi perseverenţi, jucaţi mereu! Cred că asta e cheia succesului.’

Biletul norocos al extragerii de duminică seara a fost jucat la agenţia 17-005 din cartierul Micri 20 din Galaţi. Biletul a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc, preţul acestuia fiind de 16,9 lei. Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi câştigătoare. În afară de premiul de categoria I, jucătorul norocos a obţinut câştiguri şi cu celelalte două variante, şi anume un premiu de categoria a III-a în valoare de 817,41 lei şi un premiu de categoria a IV-a în valoare de 30 lei.

Este pentru a şasea oară în ultimii 12 ani când premiul cel mare al Loteriei Române a ajuns la Galaţi.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.