La doi ani de la căsătorie, Charlene de Monaco neagă că ar fi vrut să fugă înainte de nuntă

Soţia prinţului Albert al II-lea de Monaco a făcut obiectul multor zvonuri în preajma căsătoriei, în iulie 2011. La doi ani de atunci, Charlene spune că tot ce s-a scris au fost doar ‘minciuni’, relatează closermag.fr.

Evenimentul din 1 şi 2 iulie 2011 a fost umbrit de zvonuri nu tocmai măgulitoare. Viitoarea prinţesă a fost bănuită că a vrut să fugă cu câteva ore înainte de nuntă, bănuieli întărite de lacrimile miresei din timpul ceremoniei. De atunci, singurul care a vorbit în public a fost doar mirele, Charlene păstrând cu obstinaţie tăcerea.

Acum ea s-a hotărât să vorbească şi să restabilească adevărul. Intervievată de Times Weekend Magazine, înotătoarea sud-africană a încercat să explice de ce au podidit-o lacrimile la biserica Sainte-Devote din Monaco. ‘Totul a fost atât de greu, cu toate emoţiile amestecate din cauza zvonurilor şi se pare că tensiunea a crescut şi am izbucnit în lacrimi. Şi am început să plâng, deşi îmi spuneam în acelaşi timp ‘Nu, toată lumea mă vede acum plângând!’, a spus Charlene de Monaco.

Toate zvonurile nu au fost decât ‘minciuni’, continuă ea. Păstrează totuşi o amintire frumoasă de la ceremonie: ‘Au fost trei zile minunate. Chiar şi după câteva luni, îmi aduceam aminte de unele lucruri şi îmi spuneam ‘Oh, Doamne, să fie adevărat că Eagles au cântat la nunta mea?…S-au întâmplat atâtea lucruri. A fost frumos; să arăt lumii ceea ce era strict intim pentru mine a avut o valoare sentimentală.’

Când ziarista a întrebat-o despre o eventuală sarcină, în preajma naşterii bebeluşului regal britanic, Charlene a spus: ‘Nu există nicio presiune. De-abia m-am căsătorit. Acum mă obişnuiesc cu acest mediu deosebit şi cu noile responsabilităţi. Călătoresc mult şi acest lucru îmi ia timp. Va veni şi timpul copiilor’, a încheiat Charlene de Monaco.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.