Jennifer Lopez a câştigat 10 milioane de dolari cântând pentru „dictatori şi tâlhari”

Fundaţia pentru Drepturile Omului (The Human Rights Foundation) susţine că Jennifer Lopez a câştigat peste 10 milioane de dolari în ultimii doi ani, cântând pentru „dictatori şi tâlhari”, conform starpulse.com.

„J.Lo a avut legături şi a cântat pentru unii dintre cei mai mari tâlhari din lume şi pentru acoliţii lor”, a declarat preşedintele fundaţiei, Thor Halvorssen.

Recent Lopez a fost criticată pentru concertul susţinut în luna iunie în Turkmenistan, concert dedicat preşedintelui turkmen Gurbangulîi Berdîmuhamedov.

Conform fundaţiei, Berdîmuhamedov „conduce această ţară cu o mână de fier încă din 2006. Familia şi prietenii săi controlează complet politica, economia şi societatea, iar cultul personalităţii sale este extrem”.

Printre ceilalţi „tâlhari” pentru care a cântat J-Lo se numără industriaşul uzbek Azam Aslanov, dictatorul cecen Ramzan Kadârov, oligarhul rus Telman Ismailov şi preşedintele azer Ilham Aliyev. J-Lo urma să cânte şi pentru birocratul rus Aleksandr Iolkin, dar acesta a fost arestat iar petrecerea sa pentru ziua de naştere a fost anulată.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.