Şeful Clinicii de Ortopedie de la Spitalul de Recuperare din Iaşi, cercetat în stare de libertate

Magistraţii Curţii de Apel au decis ca şeful Clinicii de Ortopedie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi, prof. univ. dr. Paul Botez, să fie cercetat în stare de libertate pentru luare de mită.

Prin decizia de miercuri judecătorii Curţii de Apel au menţinut decizia magistraţilor Tribunalului Iaşi, cea de a-l cerceta în stare de libertate şi interdicţia de a părăsi ţara pe medicul Paul Botez. Astfel, a fost respins recursul înaintat de procurorii Direcţiei Naţionale de Anticorupţie şi cererea lor de de a-l trimite pe medic în arest preventiv pentru 29 de zile.

Prof. univ. dr. Paul Botez a fost reclamat de un pacient că a condiţionat efectuarea unei intervenţii chirugicale contra sumei de 5.000 de lei. În reclamaţia depusă de pacient, medicul i-ar fi spus că îl operează dacă îi dă suma solicitată.

Procurorii şi poliţiştii au descins în cabinetul reputatului medic ieşean, pe 10 iulie, unde au găsit mai multe plicuri în care se aflau diverse sume de bani, totalizând 65.000 de lei, 44.000 de euro şi 2.500 de dolari.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.