300 diplome de bacalaureat scrise greşit din cauza softului informatic

La solicitarea Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului de suplimentare a unui număr de trei sute de diplome de bacalaureat, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava a fost informat despre situaţia scrierii greşite a diplomelor pentru absolvenţii care au promovat examenul în sesiunea iunie-iulie 2013, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Laura Hacman.

În acest context au fost dispuse măsuri de retragere şi anulare a diplomelor scrise greşit, IŞJ Suceava înaintând deja comanda suplimentară de diplome către ROMDIDAC. Până la tipărirea corectă a diplomelor, absolvenţilor le-au fost eliberate de către şcoală adeverinţe de promovare a examenului, necesare înscrierii la admiterea în învăţământul superior. Eroarea de scriere constă în omisiunea de tipărire a zecimalelor notelor numerice obţinute la probele scrise şi se datorează programului informatic utilizat.

La Colegiul din Gura Humorului s-a înregistrat singura medie de 10,00 la un absolvent al acestui examen./(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.