Chevroletul Captiva al lui Sir Alex Ferguson, vândut la licitaţie

SUV-ul Chevrolet Captiva, care a aparţinut fostului manager al echipei de fotbal Manchester United, Sir Alex Ferguson, a fost vândut la licitaţie în scopuri caritabile, anunţă Chevrolet România, fără a preciza, însă, preţul de achiziţie.

 Preţul unui SUV Captiva, pe piaţa din România, porneşte de la 26.500 de euro.

Un comunicat al Chevrolet, remis, vineri, arată că tot la licitaţie va fi scoasă şi foaia de hârtie pe care Alex Ferguson a scris de mână anunţul de retragere din activitate.

Pe lângă mai multe obiecte care au aparţinut lui Ferguson, a fost licitat şi un portret unicat al scoţianului David Moyes, care preia sarcinile lui Sir Alex.

Încasările rezultate în urma evenimentului au fost donate fondului de binefacere „The Royal Welsh”, care asigură sprijin ofiţerilor şi soldaţilor activi şi în rezervă ai regimentului Royal Welsh.

Compania Chevrolet este implicat în sponsorizarea fotbalului mondial, iar recent a semnat un acord, pe trei ani, cu Federaţia de fotbal a Statelor Unite.

Ca membru fondator al proiectului „One World Futbol”, Chevrolet a donat 1,5 milioane de mingi, practic indestructibile, tinerilor din zonele afectate de război, din tabere de refugiaţi, zone afectate de dezastre şi comunităţi defavorizate din lumea întreaga.

Mingile One World Futbol nu se dezumflă şi nu au nevoie de pompă, chiar dacă sunt perforate accidental, putând fi utilizate permanent copii.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.