Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române vineri dimineaţa, 19 iulie, anunţă Administraţia Prezidenţială.

„În dimineaţa zilei de 19 iulie a.c., a fost predat Poliţiei Române domnul Omar Hayssam. Aducerea sub autoritatea instituţiilor statului român pentru a-şi ispăşi pedeapsa cu închisoarea de 20 de ani pentru acte de terorism în cazul celor trei jurnalişti români răpiţi în Irak stabilită de instanţele româneşti este rezultatul unor activităţi complexe desfăşurate timp îndelungat de instituţiile de siguranţă naţională ale statului român”, a declarat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Bogdan Oprea, potrivit unui comunicat dat publicităţii.

Conform sursei citate, preşedintele Traian Băsescu mulţumeste instituţiilor şi ofiţerilor implicaţi în această amplă operaţiune, care, timp de mai bine de 5 ani, au urmărit cu tenacitate să-l aducă în ţară pentru ispăşirea pedepsei pe Omar Hayssam, condamnat pentru terorism în dosarul jurnaliştilor răpiţi în Irak.

Administraţia Prezidenţială precizează că înţelege interesul presei pentru acest subiect şi dorinţa de a cunoaşte detalii legate de operaţiunea de aducere în România a lui Omar Hayssam, dar subliniază că detalii suplimentare nu pot fi făcute publice.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.