Venirea pe lume a copilului lui William şi Kate va fi salutată cu salve de tun şi un spectacol de lumini pe Tamisa

Naşterea primului copil al prinţului William şi al soţiei sale Kate urmează să fie marcată de 62 de salve de tun trase de compania de artilerie de la Turnul Londrei şi de un spectacol de lumini pe Tamisa, relatează joi Associated Press.

De asemenea, celebra roată gigantică, denumită London Eye, de pe malul Tamisei va fi luminată în roşu, alb şi albastru, după naşterea mult aşteptatului ‘bebeluş regal’. Deja la Muzeul Londrei s-a deschis o expoziţie de hăinuţe purtate de foşti deţinători ai acestui titlu.

Zeci de reporteri aşteaptă de zile sau chiar săptămâni evenimentul în faţa maternităţii spitalului St.Mary din centrul Londrei unde se ştie că ar urma să nască ducesa de Cambridge, în condiţiile în care Palatul Buckingham a indicat doar că bebeluşul va veni pe lume la jumătatea lunii iulie.

Totuşi, joi, Daily Telegraph s-a întrebat dacă nu cumva pruncul se va naşte la o altă maternitate, de exemplu la Royal Berkshire Hospital din Reading, situat la doar câţiva kilometri de viitorii bunici ai micuţului, cu toate că acesta nu dispune de o aripă privată şi ar însemna ca soţia prinţului William să nască în mijlocul ‘oamenilor de rând’. Unele media au relatat la începutul săptămânii că ducesa de Cambridge a plecat la părinţii ei, în Berkshire /est de Londra/, din cauza căldurii.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.