Plouă cu propuneri matrimoniale pentru Snowden, potrivit avocatului său

Plouă cu propuneri de căsătorie şi locuinţă pentru fostul consultant al serviciilor de informaţii americane Edward Snowden, a dat asigurări vineri avocatul său Anatoli Kucerena, relatează EFE.

‘Mă sună oameni care vor să-i transmit lui (Snowden) dorinţa lor de a-l ajuta. Femeile în general îi oferă casă şi perspective matrimoniale’, a declarat Kucerena pentru agenţia Interfax, potrivit sursei citate. Bărbaţii ‘îi oferă asistenţă financiară’ lui Snowden, a adăugat acesta.

La scurt timp după ce a ajuns în Rusia, Snowden a primit o propunere de căsătorie din partea fostei spioane ruse Anna Chapman, pe Twitter. ‘Snowden, te însori cu mine?’, a scris Chapman, care a fost expulzată din SUA în 2010.

Fugarul american aşteaptă ca Serviciul Federal rus pentru Migraţie să confirme primirea cererii sale de azil temporar în Rusia şi cel mai târziu săptămâna viitoare va putea păsări zona de tranzit a aeroportului Şeremetievo, a mai spus Kucerena. ‘Dacă doreşte, ne vom putea plimba împreună prin Moscova. Îi voi arăta Piaţa Roşie’, a declarat avocatul.

Dacă va primi azil temporar, Snowden va avea aproape aceleaşi drepturi ca un cetăţean rus, inclusiv permisul de muncă, potrivit aceleiaşi surse.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.