Antonescu: Probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să aibă loc concomitent cu prezidenţialele, din ce în ce mai mare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă că probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să fie organizat concomitent cu alegerile prezidenţiale este „din ce în ce mai mare”.

„Probabilitatea ca referendumul să fie amânat după anul care se scurge, deci pus undeva poate chiar cu alegerile prezidenţiale devine din ce în ce mai mare”, a spus Antonescu, la Antena 3.

El a arătat că la începutul noii sesiuni parlamentare va fi stabilit calendarul privind revizuirea Legii fundamentale.

„Noi am finalizat un proiect. Este un proiect pe care am purtat o primă discuţie şi cu Comisia de la Veneţia. Este un proiect pe care, în ciuda minciunilor propagandei băsiste sfruntate ca de obicei, Comisia de la Veneţia nu a adus obiecţiuni fundamentale, ci obiecţiuni de nuanţă pe care le vom lua în discuţie fără niciun fel de problemă şi aşteptăm ca la începutul sesiunii parlamentare să stabilim un calendar, numai că acest calendar va trebui racordat la decizia politică, strategică de această dată, când să fie organizat referendumul”, a afirmat Antonescu.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. costel spune

    Mai bine sa ramana Constitutia asa cum este acum

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.