Muzeul Ţăranului Român a primit Certificatul de Excelenţă din partea TripAdvisor

Muzeul Naţional al Ţăranului Român a primit Certificatul de Excelenţă pe anul 2013 din partea site-ului de promovare turistică TripAdvisor, a anunţat instituţia de cultură printr-un comunicat transmis luni .

Potrivit sursei citate, muzeul român a fost recunoscut astfel „ca o atracţie turistică de performanţă, datorită turiştilor activi pe cel mai mare site de promovare turistică din lume”.

„Premiul atestă imaginea foarte bună pe care o are muzeul la nivel naţional şi internaţional şi se acordă numai pe baza opiniilor utilizatorilor TripAdvisorŽ, ceea ce face ca distincţia să confirme că muzeul este foarte bine situat în preferinţele turiştilor”, se arată în comunicat.

Cu o medie de 3.500 de turişti pe lună, muzeul s-a situat anul trecut printre cele mai bune destinaţii turistice, conform TripAdvisor, datorită plasării între primele 10% organizaţii afiliate la acest site, criteriu pe baza căruia se acordă certificatul amintit, precizează MŢR.

„Ne străduim să oferim vizitatorilor o experienţă memorabilă, iar acest premiu vine să confirme faptul că munca noastră a fost apreciată prin comentariile pozitive pe care le-am primit pe TripAdvisor”, afirmă Virgil Ştefan Niţulescu, directorul general al Muzeul Naţional al Ţăranului Român, citat în comunicat.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.