Omar Hayssam a fost transferat la Penitenciarul Rahova în jurul orei 12,00

Omar Hayssam a fost încarcerat marţi, în jurul orei 12,00, la Penitenciarul Rahova, unde va rămâne pentru următoarele 21 de zile, cât reprezintă perioada de carantină, au precizat oficiali ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Potrivit surselor citate, după expirarea perioadei de carantină, se va forma o comisie care îl va repartiza pe Omar Hayssam într-un regim de detenţie, conform faptelor pentru care a fost condamnat. În funcţie de acest lucru, el poate rămâne în continuare la Penitenciarul Rahova, fiind vorba despre un regim de maximă siguranţă sau poate fi transferat la alt penitenciar.

Condamnatul Omar Hayssam a fost transferat marţi dintr-un centru de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei Române într-o unitate din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române într-un comunicat.

„Reamintim faptul că acesta s-a aflat, din data de 19 iulie a.c., în custodia Poliţiei Române, fiind introdus într-un Centru de Reţinere şi Arest Preventiv pe baza celor trei mandate de executare a pedepsei cu închisoare emise pe numele său. Acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru bancrută frauduloasă în iunie 2010, la 20 de ani închisoare pentru acte de terorism în octombrie 2012 şi la 16 ani închisoare pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni în noiembrie 2012”, se arată în comunicatul IGPR.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.