Kate şi William îşi prezintă fiul în faţa maternităţii

0

Kate şi William şi-au prezentat fiul, al treilea moştenitor direct la tron, în faţa mass-media din întreaga lume adunată la intrarea spitalului St Mary din Londra, la 19.13 ora locală (18.13 GMT), la 24 de ore după ce ducesa de Cambridge a născut.

Cuplul şi viitorul monarh au plecat la scurt timp de la maternitate pentru a se întoarce la reşedinţa lor londoneză Kensington Palace.

Zâmbind, Kate, în rochie albastră cu buline albe, şi prinţul William, în cămaşă de culoare albastru deschis, cu mânecile suflecate, şi-au arătat fiul, care nu are încă nume, în faţa camerelor video şi aparatelor de fotografiat a sute de jurnalişti instalaţi pe trotuarul din faţa aripii Lindo a spitalului.

Cei doi tineri părinţi, care au fost vizitaţi de cei patru bunici materni şi paterni după-amiază, au reeditat gestul lui Charles şi al Dianei, care şi-au prezentat primul fiu, prinţul William, exact în acelaşi loc în urmă cu treizeci şi unu de ani. „Este un copil frumos, este destul de greu şi are deja mai mult păr decât mine, ne gândim încă la nume”, a declarat William, adresându-se mass-media, în timp ce Kate a vorbit despre un „moment plin de emoţii”.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.