EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

Ministru britanic: Prinţul Charles păstrează România în suflet, poate îşi va aduce cândva nepotul aici

0

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, i-a felicitat marţi pe ducesa de Cambridge, Kate, şi pe prinţul William pentru naşterea fiului lor, în timp ce ministrul britanic al Energiei şi Schimbării Climatice, Edward Davey, aflat în vizită în România, a spus că, poate, prinţul Charles îşi va aduce nepotul în vacanţă aici.

„Astăzi e o zi de bucurie pentru William şi Kate şi pentru poporul Regatului Unit şi este o bucurie pe care vrem să o împărtăşim cu prietenii noştri aici, în România. Este o ţară cu un respect deosebit pentru Casa Regală a Marii Britanii şi din România eu vreau să le urez lui William şi Kate să vă trăiască, să fie sănătos, să fie norocos”, a transmis Martin Harris.

El a precizat că, împreună cu angajaţii Ambasadei Marii Britanii, a băut o cupă de şampanie în sănătatea micuţului.

Ministrul Edward Davey a afirmat, la rândul său, că Marea Britanie „este încântată” de naşterea noului prinţ şi le-a mulţumit românilor că au împărtăşit bucuria conaţionalilor săi.

„Ştiu că prinţul Charles păstrează România adânc în sufletul său, vine aici în vacanţe şi sunt sigur că şi el este încântat de naşterea nepotului său. Nici nu ştii, poate Kate şi William îi vor permite să-l aducă şi în România. Vom vedea dacă se va întâmpla asta”, a afirmat ministrul britanic.

Kate, ducesă de Cambridge, a născut luni un băieţel de 3,8 kilograme. Copilul, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, dar care are deja titlul de prinţ de Cambridge, ocupă locul al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.