Consilierul prezidenţial Lăzăroiu – foto modificată cu prezentatoare tv după gratii; postarea dezaprobată de Preşedinţie

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a postat joi pe un site de socializare o fotografie modificată cu o prezentatoare tv de la postul Antena 3 după gratii, pe care ulterior a şters-o. Preşedintele Traian Băsescu s-a delimitat de postarea lui Lăzăroiu pe Facebook.

Consilierul prezidenţial postase fotografia respectivă la scurt timp după ce DNA a anunţat că procurorii anticorupţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de persoana juridică SC Antena 3 SA, în sarcina căreia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de şantaj.

Lăzăroiu a scos respectiva fotografie, susţinând că a fost vorba despre „un pamflet”.

Tot joi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, şi-a cerut scuze în numele şefului statului Traian Băsescu, într-o intervenţie telefonică la postul Antena 3, pentru gestul lui Lăzăroiu.

„Vreau ca în numele preşedintelui României să cer public scuze pentru această postare a domnului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. Este absolut regretabil şi nu reprezintă sub nicio formă opinia sau poziţia domnului preşedinte Traian Băsescu ori a Administraţiei Prezidenţiale”, a subliniat purtătorul de cuvânt al şefului statului.

Oprea a spus că preşedintele a fost „şocat” când a aflat de postarea consilierului prezidenţial.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.