Prinţul de Cambridge are deja un nume de domeniu pe internet

Prinţul de Cambridge, născut la 22 iulie, are deja un nume de domeniu pe internet format din cele trei prenume şi înregistrat de un om de afaceri elveţian care a avut intuiţie, potrivit săptămânalului elveţian Handelszeitung..

Luc-André Biggs a înscris încă din dimineaţa de miercuri, 24 iulie, numele de domeniu georgealexanderlouis.com, în timp ce prenumele bebeluşului ducesei de Cambridge Catherine şi al prinţului William nu a fost anunţat decât miercuri după-amiază. Luc-André Biggs, care creează nume de domeniu pe internet pentru a le revinde, a pariat pe combinaţia bună de prenume, pornind de la lista alcătuită de pariorii englezi.

George a fost prenumele favorit – alături de James, Alexander, Richard şi Louis – pentru micul prinţ cunoscut în prezent sub numele de Alteţa sa Regală Prinţul George de Cambridge.

Antreprenorul, în vârstă de 32 de ani, fost agent imobiliar în Elveţia şi expatriat în Portugalia, a petrecut şapte ani observând nume de domeniu pe internet. El şi-a format apoi propria companie, Key Domains, şi este proprietar a peste 600 nume de domeniu.

Luc-André Biggs aşteaptă în prezent ofertele de cumpărare pentru numele de domeniu al prinţului de Cambridge, indicând totodată pe site-ul elveţian că „nu poate estima valoarea acestui domeniu”.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.