Victor Ponta despre ancheta penală de la Antena 3: Îi consider pe Gâdea şi pe ceilalţi nişte jurnalişti extraordinar de buni

Premierul Victor Ponta a refuzat să comenteze privind ancheta penală de la postul de televiziune Antena 3, spunând doar că îi apreciază foarte mult pe jurnaliştii care lucrează aici, în frunte cu directorul Mihai Gâdea.

„Nu am voie să comentez anchete penale, pot doar să vă spun că în continuare îi consider şi pe domnul Gâdea şi pe ceilalţi nişte jurnalişti extraordinar de buni şi o să particip cu mare plăcere, ca întotdeauna, la emisiunile lor. Despre anchete penale nu am voie să vorbesc”, a spus Victor Ponta, joi, la Sibiu.

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a declarat joi la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie că postul pe care îl conduce nu are nicio legătură cu cazul de şantaj al directorului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, şi a confirmat că există intenţia procurorilor de a pune sub învinuire postul Antena 3 ca persoană juridică.

„Convingerea mea fermă – şi lucrurile pe care le ştiu şi vorbesc în cunoştinţă – e că Antena 3 nu are nicio legătură cu acest caz. (…) Există această intenţie (n.r. – punerea sub învinuire a postului Antena 3 ca persoană juridică) a domnilor procurori. Le-am spus că eu am fost invitat astăzi în calitate de martor în acest caz. Sunt martor, am fost martor, am dat declaraţii”, a afirmat Gâdea.

El le-a spus ziariştilor că doi procurori i-au pus întrebări „încercând să vadă ce legături există între Antena TV, Antena 3”, care este organizarea, organigrama, „nimic spectaculos”. „Aşa cum le-am spus procurorilor, în acest caz nu avem niciun fel de legătură. Ei trebuie să investigheze, dacă vor ajunge la alte concluzii, vom vedea”, a mai spus Gâdea.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.