EUR
4,84 RON
(-0.04%)
USD
4,27 RON
(+0.7%)
GBP
5,34 RON
(+0.51%)
CHF
4,55 RON
(+0.14%)
BGN
2,47 RON
(-0.09%)
BYN
1,75 RON
(+0.84%)
CAD
3,16 RON
(+0.4%)
RSD
0,04 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(+0.17%)
JPY
0,04 RON
(+0.73%)
CZK
0,18 RON
(-0%)
INR
0,06 RON
(+0.58%)

Vadim Tudor: PRM e brand înscris la OSIM pe numele meu, nu mă poate da nimeni afară din partid

Corneliu Vadim Tudor consideră că, la Alba Iulia, contestatarii săi au organizat un congres ilegal, „bazat pe acte false” şi susţine că nu poate fi exclus din partid pentru că PRM e brand înscris la OSIM pe numele său.

„Au venit cu acte false şi au anulat Congresul PRM din urmă cu o săptămână care era de trei ori mai numeros. Ei n-au cum să mă dea afară pentru că PRM e brand înscris la OSIM pe numele meu. E un Congres total ilegal. Ei sunt câteva sute de persoane. PRM are 300.000 de membri. E o încercare disperată a lor pentru a se mai băga în seamă. Cei mai mulţi de acolo au fost daţi afară din PRM. Erau foşti senatori, deputaţi, preşedinţi de Consilii judeţene şi eu nu am mai avut ce să le ofer. Acum îşi caută un stăpân”, a afirmat sâmbătă pentru AGERPRES Corneliu Vadim Tudor.

El a precizat că până la Anul Nou situaţia din partid se va clarifica, contestatarii săi fiind acţionaţi în instanţă.

„Până la Anul Nou îi calc în picioare. Acum o săptămână am fost reconfirmat în funcţia de preşedinte PRM. Sunt prea tare pe adevărurile mele şi pe partidul pe care l-am creat. Funar care a îngropat PUNR nu poate să vină cu minciuni că revigorează PRM”, a precizat Corneliu Vadim Tudor.

La Congresul Extraordinar al Partidului România Mare, organizat sâmbătă la Alba Iulia de contestatarii lui Corneliu Vadim Tudor, acesta a fost exclus din partid iar Gheorghe Funar a fost ales preşedintele PRM.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata