EUR
4,84 RON
(-0.01%)
USD
4,29 RON
(-0.38%)
GBP
5,38 RON
(-0.75%)
CHF
4,55 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(-0.01%)
BYN
1,75 RON
(-0.28%)
CAD
3,16 RON
(-0.09%)
RSD
0,04 RON
(-0.02%)
AUD
2,98 RON
(-0.02%)
JPY
0,04 RON
(-0.28%)
CZK
0,18 RON
(+0.12%)
INR
0,06 RON
(-0.11%)

Sting susţine la Bucureşti ultimul concert din turneul Back To Bass

Celebrul cântăreţ britanic Sting, pe numele său adevărat Gordon Matthew Thomas Summer, revine în România miercuri, pentru un concert ce va avea loc la Complexul Romexpo, cu ocazia turneului mondial Back To Bass.

Fanii vor avea ocazia să vadă la Bucureşti ultimul spectacol din turneu şi să asculte din nou hituri precum „Every Little Thing She Does Is Magic”, „Demolition Man”, „Desert Rose”, „Every Breath You Take”, „The End of the Game”, potrivit unui comunicat D&D East Entertainment remis AGERPRES.

Cu ocazia concertului de la Romexpo artistul britanic va putea fi văzut în postura în care a cunoscut consacrarea, respectiv cea de muzician rock.

În deschiderea spectacolului, care va avea loc la ora 18,00, vor cânta James Walsh şi Mike & The Mechanics.

Cântăreţul britanic Sting se poate mândri cu o carieră muzicală impresionantă, fiind recunoscut în întreaga lume pentru muzica sa rock, cu elemente inovative de jazz, downtempo şi muzică clasică. Artistul a vândut aproximativ 100 de milioane de albume în întreaga lume, de-a lungul carieriei sale, începând cu perioada în care a activat în cadrul trupei The Police şi apoi solo, din 1984.

Cu 16 premii Grammy câştigate, trei Brit Awards, un Emmy şi un Glob de Aur, cu un loc aparte atât în Rock and Roll Hall of Fame cât şi în Songwriters Hall of Fame, artistul se bucură de o apreciere binemeritată.

Prin turneul „Back to Bass” Sting promite un concert spectaculos, alături de trupa sa formată din Dominic Miller (chitară), Vinnie Colaiuta (tobe) , David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) şi Jo Lawry (voce).

Accesul publicului la concert se va face începând cu ora 16,00, doar prin Poarta B a complexului, din Bulevardul Expoziţiei.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, scaune, arme, spray-uri, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, cască de motocicletă, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale şi semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video, potrivit organizatorilor.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

În ziua concertului publicul va putea cumpăra bilete şi de la punctul de vânzare Eventim ce va fi amplasat la Romexpo – la poarta B (dinspre Bulevardul Expoziţiei). Tichetele vor putea fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 144,84 lei şi 479,25 lei.

Concertul de la Bucureşti este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata