Franţa: 10 bărbaţi din România arestaţi pentru furt de cabluri electrice

Zece bărbaţi originari din România au fost arestaţi în noaptea de 1 spre 2 august de jandarmi la Pontivy /în Bretania, nord-vestul Franţei/, suspectaţi că ar fi autorii unei serii de furturi de cabluri electrice, a informat, duminică, site-ul letelegramme.fr.

Cei 10 bărbaţi, cu vârste de 17 la 33 de ani, ar fi furat cabluri pentru a vinde cupru, în două comune: Moustoir-Ac şi Bréhan.

Ancheta jandarmeriei a permis interpelarea lor în flagrant. În urma unei munci intense asupra deplasărilor şi telefoniei, militarii au pus mâna la început pe trei vehicule şi patru bărbaţi la Noyal-Pontivy, în jur de 4 dimineaţa.

Şase presupuşi hoţi au reuşit să fugă, dar au fost arestaţi la Pontivy, în jur de 7 dimineaţa. Kilograme de cabluri au fost găsite în vehicule. Prejudiciul s-ar ridica la aproape
90.000 de euro pentru cele două comune afectate.

Cei zece bărbaţi, care neagă faptele, au fost plasaţi în detenţie provizorie în aşteptarea procesului.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. specialist in ale armatei??? spune

    15 ani de parnaie fara sansa de eliberare inainte de termen. se vor potoli,ori, trimisi pe insula Elba ptr 15 ani; dealtfel si Don Base e programat ptr. sejur acolo….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.