EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

„Stejarul Principele George”, plantat la Săvârşin

0

Principesa Margareta şi principele Radu au plantat un pui de stejar, sâmbătă seară, în faţa peluzei Castelului de la Săvârşin, în cinstea naşterii fiului prinţului William şi al ducesei de Cambridge, eveniment la care a fost prezent şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris.

Potrivit unei postări pe pagina oficială de Facebook a principelui Radu, copacul a fost numit „Stejarul Principele George”.

„În prezenţa ambasadorului Marii Britanii în România, Martin Harris, şi a familiei sale, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu au plantat un pui de stejar aseară, sâmbătă, 3 august 2013, în cinstea naşterii Alteţei Sale Regale Principelui George de Cambridge, fiul Principelui William şi al Ducesei de Cambridge. Stejarul face parte din specia ‘Quercus Borealis’, a fost plantat în faţa peluzei castelului şi a crescut dintr-o ghindă din Parcul Regal, culeasă şi plantată în serele noastre de Principesa Moştenitoare, acum doi ani”, se menţionează pe pagina de Facebook citată.

Potrivit unor fotografii postate pe acelaşi site de socializare, copacul a fost plantat în prezenţa şi cu ajutorul ambasadorului Martin Harris, a soţiei sale, Linda MacLachlan, şi a fiicelor lor, Catriona, Tabitha şi Flora.

Soţia prinţului William, Catherine, ducesă de Cambridge, a născut pe 22 iulie un băiat la spitalul St. Mary din Londra, care a primit numele George Alexander Louis.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.