Fotbal: Clauză de reziliere în valoare de un miliard de euro pentru Cristiano Ronaldo

Noul contract pe care atacantul portughez Cristiano Ronaldo îl va încheia cu Real Madrid, valabil până la 30 iunie 2018, va conţine o clauză reziliere în valoare de un miliard de euro, scrie presa spaniolă.

În urma noului acord, salariul starului lusitan va ajunge la 17 milioane euro net pe sezon, Cristiano Ronaldo (28 ani) urmând să păstreze şi 60 la sută din drepturile sale de imagine, restul de 40 la sută revenind grupării de pe Santiago Bernabeu.

Acesta a şi fost, de altfel, unul dintre punctele „sensibile” ale negocierilor dintre preşedintele lui Real, Florentino Perez, şi reprezentanţii internaţionalului portughez, în condiţiile în care jucătorilor clubului madrilen nu le revine, în mod normal, mai mult de 50 la sută din încasările provenind din drepturile de imagine.

Transferat în vara anului 2009 de la Manchester United, în schimbul sumei-record de 96 milioane euro, Cristiano Ronaldo a marcat 201 goluri în 199 de meciuri disputate pentru Real Madrid în toate competiţiile. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.