EUR
USD
GBP
CHF
AUD
CAD
BGN
RUB
ZAR
BRL
CNY
INR

Tenis: Maria Şarapova continuă să domine lista celor mai bogate sportive din lume

0

Jucătoarea de tenis rusă Maria Şarapova continuă să domine lista celor mai bogate sportive din lume, în care se află 7 jucătoare de tenis, potrivit unui clasament făcut de revista Forbes, informează ediţia online a ziarului L’Equipe.

Ca de obicei, în această ierarhie conduc jucătoarele de tenis, 7 din TOP 10, cu primul loc ocupat în continuare de Maria Şarapova. În 2013, rusoaica a câştigat 29 milioane dolari: 6 milioane din premii primite în turnee şi 23 din sponsorizări. Pe locul 2 se află americanca Serena Williams, cu 20,5 milioane dolari (8,5 milioane din premii, 12 milioane din sponsorizări), iar pe 3 figurează chinezoaica Li Na, cu 18,2 milioane dolari (3,2 milioane din premii, 15 milioane din sponsorizări).

Pe locul 4 se află jucătoarea belarusa Victoria Azarenka – 15,7 milioane dolari (6,7 milioane din premii şi 9 milioane din sponsorizări), aflată destul de aproape de cele 7,9 milioane dolari obţinuţi din premii în 2012 – un record pentru o sportivă în toate sporturile la un loc.

Daneza Caroline Wozniacki (13,6 milioane dolari), poloneza Agnieszka Radwanska (7,4 milioane dolari) şi sârboaica Ana Ivanovic (7 milioane dolari) ocupă locurile 7, 8, respectiv 9 în acest clasament.

Doar pilotul american Danica Patrick (locul 5, cu 15 milioane dolari), patinatoarea sud coreeană Kim Yu-Na (locul 6, cu 14 milioane dolari) şi jucătoarea americană de golf Paula Creamer (locul 10, cu 5,5 milioane dolari) au reuşit să-şi găsească un loc în TOP 10 al acestei ierarhii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.